Ατόπημα ή όχι; Η αναφορά του Σύψα «για τα πανηγύρια»

Super League 2 25 Νοεμβρίου 2020, 16:45

Εντύπωση και σίγουρα καθόλου ευχάριστη δεν προκαλεί η αναφορά του κ. Σύψα σχετικά με το πρωτόκολλο που περιμένει να αποσταλεί στην επιτροπή λοιμωξιολόγων όπου ο ίδιος συμμετέχει ως μέλος, από την Super League 2 - Football League όσον αφορά την εκκίνηση των δύο πρωταθλημάτων.

Ο κ. Σύψας ενδεχομένως έχει υποπέσει σε ατόπημα, αναφέροντας επί λέξει ότι η επιτροπή δεν θα ήταν δυνατό να δώσει το “ok” εφόσον της παρουσιαζόταν ένα σχέδιο επανέναρξης που όπως ακριβώς είπε… «θα είναι για τα πανηγύρια»!

«Οταν θα σταλεί το αίτημα επανέναρξης για αυτές τις δυο κατηγορίες, εσείς το βλέπετε θετικά ή αρνητικά;», είναι η ερώτηση συγκεκριμένα που έγινε προς τον κ. Σύψα, απαντώντας ο ίδιος ως εξής: «Εξαρτάται ποια θα είναι η πρόταση, ποιο θα είναι το σχέδιο τους. Αν μας φέρουν ένα σχέδιο επανέναρξης για τα πανηγύρια, ασφαλώς και θα πούμε όχι…».

Πρόκειται για αναφορά η οποία δεν περικλείει με τιμή ούτε τον ίδιο, ούτε φυσικά το φορέα της Super League 2 – Football League, καθώς και τις 32 ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα δύο πρωταθλήματα και οι οποίες θα πρέπει να ληφθεί πάρα πολύ σοβαρά υπόψη η δοκιμασία την οποία περνούν εδώ και καιρό, μετρώντας αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες από την κατάσταση που επικρατεί.

Η αναφορά από τον Νικόλαο Σύψα «για τα πανηγύρια» έγινε στη συνέντευξη που έχει παραθέσει στην ιστοσελίδα soccerplus.gr, μία φράση η οποία σημειώνουμε ξανά ότι είναι τουλάχιστον βαριά για το φορέα των δύο πρωταθλημάτων αλλά και τις ίδιες τις ομάδες, όταν ο κόσμος των δύο αυτών κατηγοριών έχει δηλώσει διατεθειμένος από την πρώτη στιγμή να τηρηθεί το πρωτόκολλο το οποίο ακολουθείται από τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί πως η Super League 2 – Football League στην ανακοίνωση που έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα δεν κάνει καμία αναφορά για το θέμα αυτό σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Σύψα.

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania