Ατομικό ρεκόρ ο Μενγκλέμπεη, 3ος ο Ντουσάκης

Στίβος | 6 Μαΐου 2023, 17:22

Τον εαυτό του ξεπέρασε ο Ιβάν Μενγκλέμπεη που έστειλε τη σφύρα στα 74,30 μέτρα στη διάρκεια του 3ου Αλεξανδρινού μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ κι άφησε πίσω του το 73,88 της περασμένης χρονιάς.

KTEO Κρήτης

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη θα διεκδικήσει καλές παρουσίες στη σεζόν, ώστε να μπορέσει να κυνηγήσει μέσω του ράνκινγκ την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο 28χρονος αθλητής είχε ακόμη βολές στα 72,27, 71,66, 72,23 μέτρα συν δύο άκυρες προσπάθειες.

Καλή παρουσία στο 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ πραγματοποίησε (και) ο Ορέστης Ντουσάκης, ο οποίος ακολούθησε με 71,51 μέτρα καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση πίσω από τον Μιχάλη Αναστασάκη και τον Ιβάν Μενγκλέμπεη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Αναστασάκης, λίγους μόλις μήνες μετά το χειρουργείο στους κοιλιακούς, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση κι έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Τρίτος στον κόσμο για το 2023 ο Αναστασάκης!

manolikakis
Synagogi

Rabona ad