Ατομικό για τέσσερις – Για ΑΕΚ πλέον από Δευτέρα

Πλατανιάς | 18 Νοεμβρίου 2016, 20:25

Από τη Δευτέρα κι αφού θα μεσολαβήσει ρεπό την Κυριακή θα μπει στην τελική ευθεία στον Πλατανιά η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Στα πλάνα της χανιώτικης ομάδας ήταν να δοθεί φιλικό με τον Εργοτέλη το Σάββατο (19/11) στο Ηράκλειο, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, από τη νέα πλέον εβδομάδα, οι παίκτες του Πλατανιά θα μπουν στη διαδικασία να προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, έχοντας όμως να δώσουν όχι τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά αυτόν με την ΑΕΚ, παίζοντας εν ολίγοις για… 3η σερί αγωνιστική εκτός έδρας!

Τώρα, από αγωνιστικής πλευράς, στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή το πρωί τέσσερις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα οι Ντεβέσα, Τσουράκης, Βάντερσον και Παπανικολάου. Λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι καλά κι έτσι θα μπορούν να υπολογίζονται για το ματς με την ΑΕΚ. Να σημειωθεί βέβαια σχετικά με τον Βάντερσον ότι δημιουργείται… ερώτημα το τι γίνεται με την περίπτωσή του, καθώς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό επρόκειτο να “σβήσει” τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.  

Estrella