Ατομικές προπονήσεις στην Αναγέννηση

Γ' Εθνική 18 Νοεμβρίου 2020, 23:15

Με ατομικές προπονήσεις και σε δυάδες -σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα- συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κώστας Δεδελετάκης στέλνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές του και συζητάει μαζί τους για τη φυσική τους κατάσταση. Κάπως έτσι κυλά το διάστημα της καραντίνας για τον ποδοσφαιρικό οργανισμό της Λασιθιώτικης ομάδας.

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Ατομικές προπονήσεις της ομάδας. Οι προπονήσεις για τα Λιοντάρια συνεχίζονται. Ατομικές ή και σε δυάδες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά μέτρα, οι παίκτες μας ακολουθούν συγκεκριμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα καθημερινό.

Ο προπονητής κ. Δεδελετάκης Κώστας στέλνει κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα. Συζητάει και και μιλάει με όλους τους παίκτες, ενημερώνεται για τη φυσική τους κατάσταση και για τον ρυθμό τους.

Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν προθέρμανση, ασκήσεις αντοχής, δύναμης και δεξιοτεχνίας, ενδυνάμωση και αποθεραπεία στο τέλος. Μπράβο σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια τους και τη συμμετοχή τους παρά τις δυσκολίες της εποχής.»

Estrella