Αθηναίος επενδυτής στον ΑΟΧ

Χανιά | 14 Ιουλίου 2016, 0:57

Ενημέρωση για τα... διοικητικά τεκταινόμενα στην ομάδα, παρείχε (μέσω facebook) ο Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΑΟΧ Δημήτρης Βιριράκης, ο οποίος τονίζει ότι έχει βρεθεί Αθηναίος επενδυτής που θα αναλάβει μεγάλο μέρος των οικονομικών απαιτήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Η περίοδος που διανύει η ομάδα είναι αν μη τι άλλο, αβέβαιη σε όλα τα επίπεδα και η συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως δίνει κάποια λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο. Η αλήθεια είναι ότι τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε πολύ περισσότερα.

Η σχετική δημοσίευση αναφέρει:

Από έγκυρη πηγή πληροφορήθηκα ότι επήλθε σημερα το μεςημερι, αρχική συμφωνία, ν’ αναλάβει την ομαδα του ΑΟΧ , Αθηναιος επενδυτής-παράγοντας (που δεν εχει ξανάεμπλακεί στο παρελθόν με την ομαδα) καλύπτοντας μεγαλο μέρος του μπατζετ, με απαραίτητη προϋπόθεση να συμμετέχουν στην προσπάθεια και Χανιωτες παράγοντες. Δεσμεύεται να καλύψει δαπάνες προπονητή και δωδεκα μεχρι δεκατεσσάρων πολυ ικανών ποδοσφαιριστών σε συνδυασμο με την παρουσία άλλων τόσων Χανιωτών και Κρητικών ποδοσφαιριστων. Απομενει μια τυπική ενημέρωση του για τις άμεσες λογιστικές υποχρεώσεις της ομαδας που θα γίνει το συντομότερο (ισως αυριο) στα Χανια. Αν ολα πανε καλα (οπως δείχνουν τα πράγματα), η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση του όλου πλάνου θα γίνει μεχρι το Σαββατο.

Η δεύτερη ενδιαφερόμενη ομαδα που συζητουσε με την ομαδα, ειναι πολυ πιθανό να συνεργαστεί με τον ενδιαφερομενο ν αναλάβει την ομαδα, υπό μορφή χορηγίας η απλής διοικητικής συμμετοχής. Ήδη εχει γίνει νύξη απο πλευράς ερασιτεχνη ΑΟΧ σε ολους τους παλιότερους και νεώτερους παράγοντες της ομαδας, να βοηθήσουν την νεα προσπάθεια που γίνεται, να συμμετέχουν ενεργα, και να την στηρίξουν οικονομικά και με καθε αλλο τροπο μπορουν. Μακαρι αυτη η χρονια να ειναι πολυ καλύτερη και ο ΑΟΧ να βρει τον δρόμο του.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad