Αθανασίου: Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον ΑΟΧ!

Χανιά | 13 Σεπτεμβρίου 2016, 19:45

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Χανιά, ο τερματοφύλακας Γρηγόρης Αθανασίου μίλησε σε ηρακλειώτικη ιστοσελίδα για την μεταγραφή του στους "μπλε".

/Bella Pizza

Η αγάπη του για την Κρήτη (αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εργοτέλη και ΠΟΑ) ήταν επίσης ένας λόγος που τον έκανε να επιστρέψει στο νησί.

Αναλυτικά η συνέντευξη Αθανασίου στο grandsport.gr:

Για το λόγο που επέλεξε τον Α.Ο.Χ.: «Ήθελα να συνεχίσω να παίζω σε ένα καλό επίπεδο, όπως είναι η Football League. Είχα κι άλλες προτάσεις, οι οποίες όμως δεν θα μου έδιναν την ευκαιρία που θα είχαν στον Α.Ο.Χ. Από εκεί και πέρα είναι μία καινούρια ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και καινούρια διοίκηση. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να φτιαχτεί κάτι καλό και να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για τη νέα του ομάδα: «Ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Το θέμα του προπονητικού επιτελείου είναι να βρεθεί η χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών, να βρεθεί η κατάλληλη χημεία και το ανάλογο δέσιμο. Γίνεται μία καλή προσπάθεια, έχουν έρθει αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία καλή χρονιά».

Για το αν υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση του: «Ανταγωνισμός υπάρχει στη θέση μου, καθώς υπάρχουν δύο νεαροί τερματοφύλακες πίσω από εμένα με πολύ καλά στοιχεία. Αυτό είναι καλό γιατί ο ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας: «Πρόκειται για μία καινούρια ομάδα. Ο βασικός μας στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή και όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία».

Για τη διοίκηση του ΑΟΧ: «Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, αλλά υπάρχουν μεγάλα εμπόδια από τις προηγούμενες χρονιές. Η νέα διοίκηση της ομάδας όμως κάνει μεγάλη προσπάθεια να λύσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν».

Για τον τρόπο προσέγγισης του από το Γιώργο Μελά: «Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το Γιώργο Μελά. Με τα λεγόμενα του και τις κινήσεις του με έπεισε. Ήταν σωστός απέναντι μου από την πρώτη στιγμή και ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση να αγωνιστώ στον Α.Ο.Χ.».

Για την επιστροφή του στην Κρήτη: «Την αγαπάω την Κρήτη. Είναι το δεύτερο μου σπίτι. Ειδικά το Ηράκλειο, βέβαια. Δεν ήταν δύσκολο για μένα να πω το ναι στον Α.Ο.Χ. και να επιστρέψω στην Κρήτη».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Α.Ο.Χ.: «Πρόκειται για μία ομάδα με ιστορία και δυναμική κόσμου. Εμείς οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας, ξέροντας πως υπάρχει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, θέλουμε να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει στην καινούρια και δύσκολη αυτή προσπάθεια».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad