Αθανασιάδης: Είμαστε σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης

Football League 26 Φεβρουαρίου 2021, 18:37

Σε δηλώσεις για την πορεία της προετοιμασίας της Νίκη Βόλου προχώρησε ο γυμναστής φυσικής κατάστασης της Θεσσαλικής ΠΑΕ, Νίκος Αθανασιάδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά όσα είπε στη Facebook σελίδα της ομάδας του για την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της Νίκης και για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος:

«Αρχικά, οφείλω να αναφέρω πως ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους, προπονητές και παίκτες. Τα παιδιά, παρ’ όλα αυτά, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό έγκειται στη σκληρή δουλειά τους, κατά την περίοδο της καραντίνας.

Έδειξαν επαγγελματισμό, τήρησαν ευλαβικά το πρόγραμμά μας, φέρθηκαν σωστά, αλλά, δεδομένα, η ατομική προπόνηση, διαδικτυακά, δεν έχει καμία σχέση με τις ομαδικές προπονήσεις που πραγματοποιούνται τώρα.

Είμαστε, λοιπόν, σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης κι αυτό που θέλουμε, στις 5-6 εβδομάδες προετοιμασίας που θα γίνουν, είναι να αποκτήσουμε και τον αγωνιστικό μας ρυθμό, να δουλέψουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, μέσω της μετάδοσης των απαραίτητων τακτικών σημείων από τον προπονητή μας, στους ποδοσφαιριστές.

Δεν έχουμε κανέναν τραυματία αυτήν τη στιγμή, όλα τα παιδιά δουλεύουν με πολλή διάθεση και όρεξη. Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα. Από ‘κει και πέρα, θα έχουμε παιχνίδια Κυριακή – Τετάρτη, η ομάδα θα βρει κι άλλο ρυθμό μέσα από τους αγώνες και θα πρέπει να κάνουμε τη σωστή διαχείριση.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards