Αστέρας Τρίπολης: «Τα “κατορθώματα” του Καλογερόπουλου»

Super League 1 3 Οκτωβρίου 2016, 12:30

Πυρ και μανία είναι στον Αστέρα Τρίπολης με τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι Αρκάδες κάνουν συγκεκριμένες αναφορές για τα λάθη του ρέφερι, τονίζοντας μεταξύ άλων ότι, «το ποδόσφαιρο χρειάζεται ίση μεταχείριση και όχι επιλεκτικά σφυρίγματα υπέρ όσων κατά καιρούς υψώνουν καταγγελτικές σημαίες επανάστασης, αλλά μόνο για το δικό τους καλό».

Σημειώνεται με την ευκαιρία ότι ο Αστέρας είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση από τον Αστέρα -που μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές μετρά ισάριθμες ήττες- είναι η εξής:

«Ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ένα αυστηρά μπασκετικό και αποβολή μόνο του Farina στην αντιπαράθεση με τον Κουτρουμπή, συνέθεσαν το παζλ των “κατορθωμάτων” της διαιτησίας Καλογερόπουλου. Αν συνυπολογίσουμε τα πεντακάθαρα άουτ που μετατράπηκαν ετσιθελικά σε κόρνερ και τα καταφανέστατα φάουλ που ποτέ δεν καταλογίστηκαν υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ, προκύπτει αυτόματα ακόμη μία “λαμπρή” διαιτησία με… Κύρος στους φετινούς αγώνες της ομάδας μας.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ίση μεταχείριση και όχι επιλεκτικά σφυρίγματα υπέρ όσων κατά καιρούς υψώνουν καταγγελτικές σημαίες επανάστασης, αλλά μόνο για το δικό τους καλό. Φαίνεται, ωστόσο, ότι αυτές οι πρακτικές τελικά πιάνουν τόπο.

Η τακτική της τρομοκρατίας με κάθε είδους “Μέσο” εξουσιάζει τη διαιτησία και ο ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία φορά είναι το θύμα.

Υ.Γ. Από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έπαιξε στα τρία με παίκτη λιγότερο. Σύμπτωση; Δε νομίζουμε…

Υ.Γ. 1 Το καλό του ποδοσφαίρου απαιτεί τοποθέτηση για τη διαιτησία Καλογερόπουλου και από τον κατά τα άλλα λαλίστατο πρόεδρο του Παναθηναϊκού». 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad