Αστέρας: Τηλεκπαίδευση με Φύσσα, Κασαπάκη, Σαρρή

Γ' Εθνική 9 Δεκεμβρίου 2020, 18:17

Την Πέμπτη η παρουσίαση για την διαδικασία αποκατάστασης από τον Μάνο Κασαπάκη, την Παρασκευή η συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Γιώργο Σαρρή και τη Δευτέρα η "συνάντηση" με τον πρωταθλητή Ευρώπης Τάκη Φύσσα.

Το πρόγραμμα τηλε-εκπαίδευσης συνεχίζεται στην ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου. Η ενημέρωση για το πρόγραμμα των προσεχών ημερών -που περιλαμβάνει σπουδαίες προσωπικότητες- αναφέρει:

«Συμπληρώνει ένα μήνα… και το προπονητικό πρόγραμμα τηλε-εκπαίδευσης της Ακαδημίας του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συνεχίζεται ακάθεκτο! Έχουμε μπει στην 4η εβδομάδα εφαρμογής του και οι υψηλές παρουσίες δίνουν και παίρνουν, στο πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας μας, παιδιά και γονείς.

Το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας μας έχει εκπονήσει το online πρόγραμμα προπονήσεων μέσω διαδικτύου, με υπεύθυνο τον τεχνικό διευθυντή της, Γιώργο Μπαστάκη και την αμέριστη στήριξη του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σκοπός είναι όλα τα μέλη της ομάδας μας, να κρατήσουμε ζέστη την επαφή μεταξύ μας, να αναπτύξουμε συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές δεξιότητες και παράλληλα να γεμίσουμε με θετικότητα και αισιοδοξία ένα κλίμα κανονικότητας στις παράξενες αυτές μέρες που ζούμε.

Τις επόμενες ημέρες από τις οθόνες… των μελών μας θα παρελάσουν εκ νέου σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου Πανελλαδικά και θα μοιραστούν μαζί μας τις τεράστιες εμπειρίες τους στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Μετά από τον Κώστα Κατσουράνη την περασμένη εβδομάδα, σειρά παίρνει ένας ακόμη legend του 2004 ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος αυτή την στιγμή αποτελεί τον Αθλητικό Διευθυντή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου.

Η “συνάντηση” με τον Πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 Τάκη Φύσσα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Πάντως, το πρόγραμμα ημερών που προηγούνται είναι εξίσου ενδιαφέρον και πλούσιο. Την Πέμπτη (10/12) θα διεξαχθεί παρουσίαση για την διαδικασία αποκατάστασης από τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ Κασαπάκη Μάνο, ενώ την Παρασκευή (11/12) θα υπάρξει συζήτηση με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ και νυν της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Γιώργο Σαρρή.

Εκτός από αυτές τις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με παιδιά που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία μας και αυτή την στιγμή πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα Υποδομών της Super League1 με τα τμήματα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο online πρόγραμμα προπονήσεων της Ακαδημίας του Αστέρα Ρεθύμνου θα φιλοξενηθούν οι Σταύρος Γαϊτάνης (ποδοσφαιριστής Κ19 ΠΑΕ ΟΦΗ), Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Μάρκος Χατζηπαράσχος (ποδοσφαιριστές Κ17 ΠΑΕ ΟΦΗ), Πάρης Κοζανίδης και Γιώργος Βιδιαδάκης (ποδοσφαιριστές Κ14 ΠΑΕ ΟΦΗ).

Φυσικά και αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα online προπονήσεων της Ακαδημίας μας, συμμετέχουν ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μπαστάκης και οι προπονήτριες της Ακαδημίας μας Ελευθερία Δαφέρμου, Μαρία Πολιουδάκη.»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad