Ασταμάτητος ο πρωταθλητής: Τιτάν-Γρανίτης 1-5

Τιτάν Γρανίτης | 29 Απριλίου 2017, 20:30

Στην 23η νίκη του για φέτος έφτασε ο Γρανίτης, καταφέρνοντας να επιβληθεί και του Τιτάνα με σκορ 5-1 εκτός έδρας. Η ομάδα των Καλυβών μπορεί μάλιστα να είχε πιο μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο στην προσπάθεια που καταλάβει να βρεθεί στη 2η θέση, αλλά οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν σε ένα ακόμα παιχνίδι πολύ αποφασιστικοί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο γηπεδούχος Τιτάν θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ όταν στο 4ο λεπτό ο Χατζηγρηγορίου κέρδισε πέναλτι, το οποίο ωστόσο απώλεσε ο Μανανεδάκης, με το 0-0 έτσι να παραμένει. Στη συνέχεια, ο Γρανίτης ήταν πολύ ουσιαστικός στις φάσεις που δημιούργησε, καταφέρνοντας να φτάσει σε τέσσερα γκολ, με τους Αράπι (στο 10’), Βακαλουνάκη (25’), Μαραγκάκη (38’) και Μαυρεδάκη Δ. (50’).

Ο Τιτάν κέρδισε εκ νέου πέναλτι στο 80’, αυτή τη φορά με τον Σερενάι, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Τζομπανάκης που ήταν εύστοχος μειώνοντας σε 1-4, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-5 από τον Στρατουδάκη στο 90’.

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κουντής, Τζομπανάκης, Μανανεδάκης, Ράντεφ, Μανουσάκης (46’ Μαραθιανός, 51’ λ.τρ. Μουτσάκης), Κουτσουπάκης, Καραγιαννάκης, Σπανουδάκης, Σπαθαράκης, Χατζηγρηγορίου, Παπαδάκης (70’ Σερενάι

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Καστρινάκης, Μπουρμπάκης, Βακαλουνάκης (30’ λ.τρ. Μαραγκάκης, 70’ λ.τρ. Κουτουλάκης), Δράμι, Δασκαλάκης, Μπεριάδης, Στρατουδάκης, Πατρικάκης, Μαυρεδάκης Δ. (80’ Παπάς), Αράπη. 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis