Η ομάδα του Ναυστάθμου συνέχισε το αήττητο σερί της, το οποίο πλέον ανέρχεται σε πέντε αγώνες. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της και η τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με την τελευταία της ήττα να σημειώνεται απέναντι στη Δόξα με 3-0, ξανά στο Βαρύπετρο.
Από την άλλη, ο Χάλης γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του, παραμένοντας χωρίς νίκη για έξι αγωνιστικές.
Η Ασπίδα άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Πόγκα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μεμά, ο οποίος σκόραρε στο 28’ και στο 66’.
Σημειώνεται ότι για τον Χάλη έκαναν ντεμπούτο ως αλλαγή οι 16χρονοι Φλοριάν Ντάουτι και Σήφης Κτενιαδάκης, που παραχωρήθηκαν δανεικοί από τη Δόξα.
Διαιτητής: Νταμαδάκης
Βοηθοί: Τίκας – Λογαρίδης
Χάλης (Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Δαραμάρας, Αλί, Παλαιολόγος (46’ Σταθάκης), Σταφύλοβ Β., Κουρνιδάκης (87’ Νταούτι), Μανελλάρη, Βόρφι (80’ Κτενιαδάκης), Μήτρου (74’ Αντωνάκης), Μαρτσάκης (74’ Ταγκίρης), Παπανικολάου, Σταφύλοβ N.
Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Τακμάκης, Καπετανάκης (77’ Κυριακάκης), Διγενάκης (68’ Λαλαΐτης), Σκουμπάκης, Κυριτσιμπασάκης, Ντερβίσι (68’ Νταλαγιάννης), Μεμά (77’ Παναγιωτάρας), Πόγκας (68’ Αρβανιτάκης), Μπερβανάκης, Τρουλλινός, Κοζάκης





















