Ασπρόπυργος: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Φυντάνη

Football League | 13 Ιουνίου 2021, 20:15

Ουραγός στον Νότιο όμιλο της Football League είναι ο Ασπρόπυργος με τον Ηλία Φυντάνη να υποβάλει την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε δεκτή.

Όλα αυτά πριν το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου όπου ο Ασπρόπυργος ηττήθηκε με 6-1 και παρέμεινε ουραγός με οκτώ βαθμούς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 12 ήττες σε 16 παιχνίδια).

Με (χθεσινή) δήλωσή του (στη Facebook σελίδα της ομάδας) ο πρόεδρος του Ασπροπύργου, Γιώργος Μαργέτης, δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Φυντάνη τονίζοντας ότι ο απολογισμός θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της σεζόν:

«Για τη παραίτηση που έθεσε στη διάθεση μου ο κος Φυντάνης και το επιτελείο του, θέλω να πω ότι έχω μάθει να συνεργάζομαι με ανθρώπους με λόγο και τιμιότητα κι επειδή αυτό το τεχνικό τιμ είναι σε αυτή τη κατηγορία ανθρώπων, δεν αποδέχομαι την παραίτηση και συνεχίζουμε και για τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια ως το τέλος.

Θέλω να πω στους φίλους της ομάδας ότι πραγματοποιήσαμε ένα αγώνα, με ότι δυνάμεις διαθέταμε, με ένα μπάτζετ ποδοσφαιρικό το χαμηλότερο στη κατηγορία. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και οποία χάσαμε έγινε στις λεπτομέρειες.

Παρόλα αυτά δυο ματς έχουν βασανίσει και βασανίζουν ακόμη το μυαλό μου, για διάφορους λόγους, αλλά είναι χρέος τιμής και ηθικής για μένα να βρω την άκρη… και θα τη βρω… και τότε θα στεναχωρηθούν ορισμένοι… έχω κάνει συζήτηση με τους αρχηγούς της ομάδας για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που πρέπει και τότε θα ξανά μιλήσω… στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει απολογισμός για όλα τα πεπραγμένα στην ομάδα επί των ημερών μου και θα παραδοθεί η ομάδα στα χέρια του μεγαλομετόχου ο οποίος και θα αποφασίσει και για το μέλλον της.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Γιώργος Μαργέτης»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad