ΑΣΟΧ: Κίνηση αλληλεγγύης και μήνυμα ενότητας

Σπορ 29 Σεπτεμβρίου 2020, 21:27

Ο αγώνας σκοποβολής LII "The Cretan Way" εκτός από αθλητική διάσταση είχε και κοινωνική, καθώς τα έσοδα του αγώνα στάλθηκαν στους συλλόγους της Καρδίτσας ΟΠΣΚ και ΑΣΟΚ "Άρτεμις".

Τα σκοπευτήρια των δύο συγκεκριμένων σωματείων κατεστράφησαν από την πρόσφατη θεομηνία “Ιανός” που έπληξε (βάναυσα) τη Θεσσαλική πόλη.

Ο ΑΣΟΧ αποφάσισε τα έσοδα του LII αγώνα “The Cretan Way” (που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο σκοπευτήριό του στον Σκινέ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κρήτης) να διατεθούν ως ενίσχυση στα δύο σωματεία, κάτι που έγινε.

Η ενημέρωση του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Χανίων, μέσω της Facebook σελίδας του, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Απεστάλη σήμερα η οικονομική βοήθεια που προήλθε από τα έσοδα του Αγώνα LII, “The Cretan Way”, της περασμένης Κυριακής στους Συλλόγους της Καρδίτσας Ο.Π.Σ.Κ και Α.Σ.Ο.Κ “Άρτεμις”, τα Σκοπευτήρια των οποίων κατεστράφησαν από τη θεομηνία πριν από δέκα ημέρες.

Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ενός ισχυρού μηνύματος για την ενότητα της Πρακτικής Σκοποβολής. Ευχόμαστε οι παραπάνω Σύλλογοι γρήγορα να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΣΚΟΕ κ. Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος μετά από σχετικό αίτημα μας ενέκρινε την απαλλαγή του παραβόλου προς την ΣΚΟΕ, από τις συμμετοχές των Σκοπευτών… DVC!!!»

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana