Άσκησε έφεση στην απόφαση για τον Απόλλωνα

Επισκοπή | 17 Ιανουαρίου 2023, 23:41

Η ένσταση της Επισκοπής για αντικανονική συμμετοχή του Δημήτρη Πατάπη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης μπορεί να απορρίφθηκε, αλλά η Ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ επιμένει ασκώντας έφεση.

/Bella Pizza

Σε μια κίνηση η οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι προκαλεί αίσθηση προχώρησε η Επισκοπή, πληρώνοντας εφάπαξ όλο το ποσό που ισοδυναμούσε για τις οφειλές της προς την ΕΠΟ!

“Ντούκου” από την Επισκοπή πάνω από 100 χιλ. ευρώ προς την ΕΠΟ!

Καμία οφειλή και συνεπώς καμία απειλή για την ίδια την ομάδα δεν υφίσταται σχετικά με τον Σπύρο Σκόνδρα για λογαριασμό της Επισκοπής.

Τακτοποιήθηκε η οφειλή σε Σκόνδρα

Η ένσταση της Επισκοπής για αντικανονική συμμετοχή του Δημήτρη Πατάπη απορρίφθηκε «ως αβάσιμη» σύμφωνα με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Απορρίφθηκε η ένσταση της Επισκοπής

Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ αναφέρεται συνοπτικά σε όλα τα παραπάνω συν το ότι άσκησε έφεση για την απόφαση σχετικά με τον Απόλλωνα και τη συμμετοχή του Πατάπη:

«Έπειτα από ένα σεβαστό χρονικό διάστημα όπου ο σύλλογός μας μέσω του στελεχικού μας προσωπικού διευθέτησε μια σειρά από ζητήματα που εκκρεμούσαν, είναι σε θέση να ενημερώσει κάθε φίλο, φίλαθλο για τα παρακάτω:

Α. Το σωματείο μας γνωστοποιεί ότι έχει τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του προς την ΕΠΟ και πως είναι σε θέση, απρόσκοπτα πια, μετά και την επαναφορά των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του έργο και την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Betsson Super League2.

Β. Η ΠΑΕ Επισκοπή γνωστοποιεί ότι άσκησε έφεση την Δευτέρα (16/1) στην απόφαση του πρωτοβάθμιου Μονομελούς οργάνου της SL2 να απαλλάξει την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πατάπη στον αγώνα της 12ης Δεκεμβρίου του 2022.

Γ. Η ΠΑΕ Επισκοπή γνωστοποιεί ότι εξόφλησε κάθε οφειλή στο ακέραιο προς τον ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Σκόνδρα.

Δ. Ευχαριστεί θερμά την νομική μας σύμβουλο κα Δόξα Τσαγκαράκη για τις νομικές ενέργειες που ακολούθησε προκειμένου η Επισκοπή μας να ασκεί απαρέγκλιτα τα αναφαίρετα δικαιώματά της.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad