“Ασημένια” η Ελπίδα Σκουνάκη του ΝΑΟ Σούδας

Υγρός στίβος 3 Σεπτεμβρίου 2023, 21:18

Το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ 1Χ στην 15η Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην Λίμνη της Βόλβης κατέκτησε η αθλήτρια του ΝΑΟ Σούδας, Ελπίδα Σκουνάκη.

KTEO Κρήτης

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο με τον Ναυταθλητικό Αθλητικό όμιλο Σούδας να επιχειρεί τον απολογισμό της (επιτυχημένης) παρουσίας του.

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία του ομίλου μας στην 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην Λίμνη της Βόλβης αυτό το Σαββατοκύριακο, με την συμμετοχή 2 πληρωμάτων. Αναλυτικότερα:

Ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ 1Χ Κορασίδων Ανάπτυξης με την αθλήτρια Σκουνάκη Ελπίδα, με εξαιρετική παρουσία σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

16η θέση για τους μικρούς και νεοφώτιστους αθλητές μας Φώτη Αριστείδη και Μαρμαρά Αντώνη (γεννηθέντες το 2011) που συμμετείχαν στο αγώνισμα του διπλού σκιφ 2Χ Ανάπτυξης 12 ετών. Αγωνίστηκαν σε δύο κούρσες στα προημιτελικά και επαναληπτικά και πήραν τις πρώτες τους εμπειρίες σε αγώνες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στον προπονητή μας Δάνο Χωματά.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων, την επίσημη χορηγό μετακινήσεων μας ΑΝΕΚ lines – Blue Star ferries, το ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΊΩΝ, την ΚΕΡΑΜΟΣ Κατασκευαστική και το συνεργείο αυτοκινήτων του Πέτρου Μπαλή.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών/τριών μας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.»

Synagogi

Rabona ad