«Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα επιτέλους…»

Γρανίτης | 5 Μαΐου 2023, 22:26

Τον προβληματισμό του ως προς την ημερομηνία της έναρξης των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική εκφράζει ο πρωταθλητής Χανίων, Γρανίτης.

Oinolatris

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Αγίας Μαρίνας η (ανεπίσημη) ενημέρωσή της κάνει λόγο για πρεμιέρα στις 24 αντί για τις 14 Μαΐου κι αυτή η αβεβαιότητα δεν επιτρέπει στον Γρανίτη να κάνει τον προγραμματισμό του.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Μέχρι τώρα σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και τους ανθρώπους που μας βοηθούν διαχρονικά, προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς σε ότι υποσχεθήκαμε στην αρχή της σεζόν (πρώτη φορά στην ιστορία μας πήραμε πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και πρώτη φορά στην ιστορία μας φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων).

Στο θέμα των μπαράζ, είχαμε πει ότι θέλουμε όσο τίποτα άλλο να προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην Γ’ Εθνική (για να φτιάξουμε μΊα ομάδα με Χανιώτες ποδοσφαιριστές) για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όμως ακόμα δεν ξέρουμε τι σχέδια να κάνουμε.

Κάθε μέρα και κάθε στιγμή μας έρχονται καινούργιες ημερομηνίες έναρξης των αγώνων, φτάνουν στα αφτιά μας πληροφορίες ότι ίσως αποκλειστεί κάποια ομάδας και διάφορες άλλες, αλλά προς το παρόν τίποτα επίσημο από την ΕΠΟ.

Κάποιοι αρμόδιοι – αναρμόδιοι ξεχνούν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες και δεν ζουν από το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να δουλέψουν. Τα δικά μας παιδιά είχαν κανονίσει τις δουλειές τους, με βάση την ημερομηνία που είχε αρχικά ανακοινωθεί, δηλαδή την 14η Μαΐου.

Σήμερα μάθαμε, ανεπίσημα βέβαια, για πρεμιέρα των μπαράζ στις 24 του ίδιου μήνα. Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα επιτέλους για να προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς συνεπείς, όσο μπορούμε, σε αυτή την προσπάθειά μας.»

Estrella
Papantonakis Cards
Oneirochora
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad