Αρτυματά: Ο Γιαννουλάκης θα μου πει να πάμε και Παρίσι

Στίβος | 4 Αυγούστου 2021, 17:30

Τον μεγάλο της στόχο να κατέβει κάτω από τα 51 δευτερόλεπτα πέτυχε στο Τόκιο η αθλήτρια του Χανιώτη προπονητή, Αντώνη Γιαννουλάκη, Ελένη Αρτυματά.

Η σπουδαία Κύπρια δρομέας, κάτοχος των ρεκόρ σε 200 και 400 μέτρα, βελτίωσε τη δική καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Κύπρο με το 50.80 που πέτυχε στον ημιτελικό των 400μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά από το τέλος της προσπάθειάς της με βάση τις δηλώσεις της όπως αποδίδονται στο sportsfeed.gr είπε τα εξής: «Μπήκα στην κούρσα να την απολαύσω και ένιωθα ότι θα το κάνω. Ενιωθα μία πίεση στον προκριματικό, σε αντίθεση με τώρα. Στόχος ήταν να μείνω από τα πρώτα μέτρα στην κούρσα, κάποια στιγμή πήγαιναν πολύ γρήγορα και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Αλλά αυτό μπορούσα, αυτό έκανα. Δεν ξέμεινα από δυνάμεις όπως σε άλλες κούρσες, είχα κράτημα και αυτό το βρήκα με τον καιρό. Από όταν άρχισα τα 400μ. είχα ένα προσωπικό στόχο να γράψω 50 μπροστά, οπότε νιώθω πολύ ωραία. Αν μη τι άλλο φεύγεις από μία Ολυμπιάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σε ερώτηση για το τι θα της έλεγε ο προπονητής της Αντώνης Γιαννουλάκης σημείωσε χαμογελώντας τα εξής: «Θα μου πει «μπράβο κοριτσάρα μου, είμαι περήφανος για σένα», ελπίζω τουλάχιστον. Θα μου πει να πάμε και για το Παρίσι το 2024, ήδη μου το λέει».

Για το τι θα του απαντήσει: «Εε, πάμε! Τώρα θα ξεκουραστούμε σίγουρα. Επιασα σήμερα το όριο για το παγκόσμιο άρα είναι πιο απλά τα πράγματα. Είναι μικρός κύκλος για το Παρίσι, αλλά πρέπει να ξεκουραστεί πρώτα το σώμα».

JoyMachine

Rabona ad