Αρθροσκόπηση ο Λιάσκας

Ίκαρος Μουρνιών | 17 Οκτωβρίου 2017, 17:15

Σε αρθροσκόπηση στο γόνατο θα υποβληθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου ο επιτελικός μέσος του Ικάρου, Βασίλης Λιάσκας για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Ικάρου ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα μήνα. Σύσσωμη η ομαδα του Ικάρου του εκφράζει πάντως τα καλύτερα και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει μετά από ενοχλήσεις στο γόνατο, υποβάλεται την Πέμπτη 19/10 ο Βασίλης Λιάσκας . Ο επιτελικός μέσος της ομάδας μας θα υποβληθεί  σε αρθροσκόπηση την Πέμπτη 19/10, λογικά και όχι σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο αφού αναβλήθηκε λόγω καθυστέρησης του προηγούμενου χειρουργείου και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο Βασίλης εξετάστηκε εκ νέου και μετά από τα αποτελέσματα της τελευταίας μαγνητικής αποφασίστηκε να υποβληθεί στην επέμβαση, αφού εξακολουθούσε να έχει ενοχλήσεις στις προπονήσεις της ομάδας μας. Το ΔΣ και οι συμπαίκτες του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο!

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis