Αρσενίεβιτς: Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 31 Ιανουαρίου 2017, 16:35

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό του στο ΙΝΚΑ πραγματοποίησε ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της νέας του ομάδας.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση. Έχω μάθει πολλά καλά πράγματα για την ομάδα, για το πώς λειτουργεί και ότι είναι μία καινούργια ομάδα που έχει στόχους για το μέλλον, αλλά και για τα Χανιά σαν πόλη κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου όλο αυτό το “πακέτο”».

Για το πώς προέκυψε η μεταγραφή του στο ΙΝΚΑ: «Τον τελευταίο μήνα υπήρχαν φήμες και συζητούσαμε με την ομάδα, αλλά δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο. Την ημέρα που επέστρεψα στη Σερβία, όπου είχα μία πρόταση από ομάδα Super League της χώρας μου, με πήραν τηλέφωνο ο προπονητής και ο πρόεδρος και τότε αποφάσισα να έρθω εδώ».

Για το πότε θα είναι έτοιμος αγωνιστικά: «Άμα δεν ήμουν καλά δεν θα ερχόμουνα. Ξέρω ότι άμεσα πρέπει να βοηθήσω την ομάδα, είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που είναι η παραμονή στην κατηγορία και δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad