Άρωμα ΟΦΗ στις κλήσεις της Εθνικής Παγκορασίδων

Βόλεϊ 9 Ιουνίου 2023, 18:56

Δύο αθλήτριες του ΟΦΗ, η Παρασκευή Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη, κλήθηκαν και θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων εν όψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

KTEO Κρήτης

Στο Μουζάκι Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (11-22 Ιουλίου σε Σερβία και Ουγγαρία).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Γκούντας επέλεξε τις κάτωθι αθλήτριες, οι οποίες από τις 17 Ιουνίου θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο Μουζάκι:

➜ Βασιλική-Κρυσταλία Δαγρέ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
➜ Βασιλική Ζαφειρίου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
➜ Ιωάννα Δημητρίου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
➜ Όλγα Δρέμπελα (ΑΙΓΑΛΕΩ)
➜ Ειρήνη Μπιτσακτσή (ΠΑΟΚ)
➜ Ευανθία Ηλιάδη (ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ)
➜ Όλγα Ζεϊμπέκη (ΠΙΕΡΙΚΟΣ)
➜ Δήμητρα Νάνου (ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ)
➜ Χριστίνα Τερζάκη (ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ)
➜ Χρύσα Καραγιάννη (ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ)
➜ Δανάη Μαργαριτοπούλου (ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
➜ Εμμανουηλία-Μαρία Πιτσούλη (ΟΦΗ)
➜ Παρασκευή Πρινιωτάκη (ΟΦΗ)
➜ Ελπίδα Τικμανίδου (ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ)
➜ Δήμητρα Παπαθανασίου (ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ)
➜ Μυρτώ Κλαουδάτου (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
➜ Κωνσταντίνα Στυλιανέση (ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ)
➜ Χριστίνα Μπανάσιου (ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
➜ Μαριάνθη Κατσαλή (ΔΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
➜ Μαρία Παπαδοπούλου (ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει στο Μουζάκι έως τις 29 Ιουνίου. Εν συνεχεία θα αναχωρήσει για τη Σερβία και την πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια όπου το διάστημα 1-5 Ιουλίου θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Η Ελληνική ομάδα θα παραμείνει στην Βρίνιατσκα Μπάνια μέχρι και τις 9 Ιουλίου όπου θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες με την ομάδα της Σερβίας. Αμέσως μετά θα ταξιδέψει για την πόλη Μπεκεστσάμπα της Ουγγαρίας όπου στις 11 του μήνα ξεκινούν οι αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ειδική αναφορά για τις κλήσεις των δύο κοριτσιών κάνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, το δελτίο τύπου του οποίου αναφέρει σχετικά:

Μεγάλη τιμή για τον οργανισμό βόλεϊ του ΟΦΗ, καθώς απέκτησε και δεύτερη αθλήτρια στις Εθνικές ομάδες!

Μετά την 15χρονη (2007, ακραία) Εύη Πρινιωτάκη και η επίσης 15χρονη (2007 κεντρικός) Εμμανουέλα Πιτσούλη, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Παγκορασίδων (U17), για την προετοιμασία που θα κάνει ενόψει της συμμετοχής της, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Σερβία (29/6-6/7/2023), αλλά για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Ουγγαρία (9-20/7/2023).

Και τα δυο αυτά κορίτσια του ΟΦΗ, ήταν στη φετινή περίοδο, από τους βασικούς πυλώνες στην άνοδο της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ στην Α2 κατηγορία, αλλά και στους τίτλους που κατέκτησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ στην Κρήτη σε γυναίκες, νεανίδες και παγκορασίδες.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει και τα δύο κορίτσια, τα οποία αποτελούν μεγάλες ελπίδες για το Κρητικό και το Ελληνικό βόλεϊ και τους εύχεται μεγάλες επιτυχίες με τη γαλανόλευκη!

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad