Αρνητική τροπή με Σκόνδρα

Πλατανιάς | 31 Αυγ 2016, 22:15

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα του ερχομού του Γιάννη Σκόνδρα στον Πλατανιά. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν έρχεται τελικά στην χανιώτικη ομάδα σε μια εξέλιξη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως απρόσμενη με βάση το πώς είχε φανεί να διαμορφώνεται αρχικά το τοπίο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό, ο Σκόνδρας δεν έδειξε θετικός προκειμένου να έρθει στα Χανιά και να παίξει στον Πλατανιά, διεκδικώντας ουσιαστικά την ελευθέρας του από τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να διαπραγματευτεί μόνος το μέλλον του και να κυνηγήσει τη λύση του εξωτερικού. Εφόσον ερχόταν στον Πλατανιά, αυτό θα γινόταν με τη μορφή του δανεισμού και ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου θα το κάλυπτε ο ΠΑΟΚ, μιας και οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα μπορούσαν να δώσουν τα χρήματα που παίρνει ο Ελληνας παίκτης στον “Δικέφαλο” του Βορρά.

Τελικά, ούτε το ένα συνέβη ούτε το άλλο κι έτσι ο Σκόνδρας παραμένει στον ΠΑΟΚ, ασχέτως αν δεν λογίζεται σαν μία από τις πρώτες λύσεις για τον Βλάνταν Ιβιτς.

Το θέμα όμως είναι τι θα κάνει ο Πλατανιάς από εδώ και στο εξής…

Πλέον, με τη μεταγραφική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί, ουσιαστικά δεν υπάρχει η πολυτέλεια των επιλογών και θέλοντας και μη ο Πλατανιάς θα πρέπει να στραφεί αποκλειστικά σε λύση ελεύθερου παίκτη. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 10 μέρες στη διάθεσή τους έτσι ώστε ν’ αποκτήσουν τον παίκτη που θέλουν για τη θέση του δεξιού μπακ μετά την αποχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad