Αρνητικές οι ΠΑΕ στη μείωση ομάδων

Super League 1 5 Ιουλίου 2016, 17:56

Αρνητικές παρουσιάστηκαν σε πρώτη φάση τουλάχιστον οι περισσότερες ΠΑΕ στο ενδεχόμενο να μειωθούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Με μια εβδομάδα καθυστέρηση η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Αρνητικές παρουσιάστηκαν σε πρώτη φάση τουλάχιστον οι περισσότερες ΠΑΕ στο ενδεχόμενο να μειωθούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Η Nova έχει ζητήσει οι ομάδες να γίνουν 12 (ή το πολύ 14) ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση το προϊόν της, όμως σε πρώτη φάση οι περισσότερες ΠΑΕ έδειξαν αρνητικές σε μια τέτοια προοπτική. Αυτό που αποφασίστηκε πάντως από την Λίγκα, είναι πως θα απευθυνθεί σε εταιρία, ώστε να παρουσιάσει προτάσεις ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όπως και να έχει, όποιες αλλαγές αν γίνουν τελικά, θα εφαρμοστούν από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Από εκεί και πέρα, μεταφέρθηκε κατά μία εβδομάδα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Τελικά θα γίνει στις 18 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο “ΔΑΪΣ”, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει Δ.Σ. για την εκλογή νέου προέδρου της Λίγκας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Να αναθέσει στις εταιρείες Deloitte και Price Waterhouse Coopers την εκπόνηση κοινής μελέτης για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2016, στο αθλητικό κέντρο “ΔΑΪΣ”.

3/ Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της Super League στις 18 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να διεξαχθεί και Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Συνεταιρισμού.

4/ Να υπογραφεί ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ποδοσφαιριστών».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad