Αρνητικά τα τεστ στον Ρεθυμνιακό

Γ' Εθνική 26 Φεβρουαρίου 2021, 18:47

Αρνητικά βγήκαν όλα τα αποτελέσματα των ράπιντ τεστ για κορωνοϊό στον Ρεθυμνιακό, κάτι που σημαίνει και ουσιαστικά την επιστροφή της ομάδας στα γήπεδα και στις προπονήσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας υποβλήθηκε στα απαραίτητα τεστ την Πέμπτη και την Παρασκευή και πήραν (άπαντες) το “οκ” για να ξαναπατήσουν το χορτάρι της Σοχώρας. Το δελτίο τύπου του Ρεθυμνιακού αναφέρει σχετικά:

«Ακολουθώντας πιστά όλες εκείνες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα τον οδηγήσουν στην ομαλή επανέναρξη των προπονήσεων του ο Ρεθυμνιακός μας ολοκλήρωσε την διενέργεια των απαραίτητων rapid test.

Κατά την διάρκεια της χτεσινής και της σημερινής ημέρας οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία, τα μέλη της διοίκησης και ο φροντιστής των “κυανόλευκων” πραγματοποίησαν την σχετική διαδικασία και με γνώση πλέον των αρνητικών αποτελεσμάτων είναι έτοιμοι να “πατήσουν” ξανά τον τάπητα της Σοχώρας, ξεκινώντας την νέα προετοιμασία εν’ όψη της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τα “δελφίνια” πάντως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς κατά την διάρκεια των 3,5 και πλέον μηνών αδράνειας από τις επίσημες υποχρεώσεις τις ομάδας, ακολούθησαν το πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης που τους χορηγήθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.»

Estrella
Auto KCS