Αρκετά προβλήματα στην αυγή της νέας χρονιάς

6 Ιανουαρίου 2016, 1:27

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε προπονήσεις η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, που παίζει την Κυριακή εκτός έδρας, με την Αγία Παρασκευή.

Μεγαλύτερο πρόβλημα (πλην του Τσαρουχά που θα απουσιάσει λόγω της αρθροσκόπησης που έκανε) αποτελεί ο αρχηγός Μανώλης Αδοντάκης που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον ώμο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Η ενημέρωση του Κύδωνα Χανίων:

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Σδράκα πραγματοποιήθηκε η βραδινή προπόνηση της Τρίτης (5/1) με την οποία επί της ουσίας ξεκίνησε δυναμικά, η προετοιμασία για το προσεχές ματς με την Αγία Παρασκευή, εκτός έδρας.

Τα προβλήματα πάντως είναι αρκετά. Στην προετοιμασία, εκτός του Δημήτρη Τσαρουχά δε συμμετέχει (προς το παρόν) ο αρχηγός της ομάδας μας, Μανώλης Αδοντάκης, λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Συν τοις άλλοις, σίγουρα απών από το ματς με την Αγία Παρασκευή θα είναι ο Παναγιώτης Ζανιδάκης, λόγω διαστρέμματος που έχει υποστεί.

Οι προπονήσεις της Τρίτης (5/1) πάντως (αφού έγινε και πρωινή) κύλησαν χωρίς άλλα απρόοπτα και με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση.  Νέα προπόνηση, την Τετάρτη (6/1) το μεσημέρι, ανήμερα των Φώτων.

Rabona ad