Αρκετά μετάλλια ο “Σ. Καγιαλές” στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Πολεμικές Τέχνες | 27 Απριλίου 2017, 13:57

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Α.Π.Σ.Ν. Χανίων "Ο Σ. Καγιαλές" στο Πανελλήνιο κύπελλο Shito ryu karate 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων, το σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου.

Οι αθλητές του χανιώτικου συλλόγου γύρισαν στα Χανιά έχοντας στις αποσκευές τους αρκετά μετάλλια, που κατέκτησαν έπειτα από δύσκολους αγώνες που έδωσαν  

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του συλλόγου για την παρουσία των αθλητών του:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επίσημο Πανελλήνιο κύπελλο Shito ryu karate 2017 το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου 2017 στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης Ανω Λιοσίων .

Οι έξι Χανιώτες αθλητές μας κατάφεραν μέσα από δύσκολους αγώνες και απέσπασαν και οι έξι 1 χρυσό στην Φωτάκη Ευαγγελία, 4 αργυρά στους Ντουρουντάκη Κατερίνα , Παπαραφτάκη Βασιλική, Φωτάκη Μαρία-Νίκη, Μαρνελάκη Γιώργο, 1 χάλκινο μετάλλιο  στην Μενιουδάκη Αλεξάνδρα, με προπονητή τον Αγγελο Καραϊσκάκη -7- Dan .

Αφού δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας γιατί πέραν τα μετάλλια κέρδισαν και εμπειρίες να τους ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους, να ευχαριστήσουμε και τους γονείς τους για την στήριξη τους και βέβαια να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την όμορφη φιλοξενία τους και τέλος τον χορηγό μας την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα δίπλα μας!!!

 

karta antonis garden