Άρης Βουκολιών

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή του γηπέδου Βουκολιών

Η αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου Βουκολιών ξεκίνησε με την προ ημερών υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα σε Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Πλατανιά.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χανιων Νίκου Καλογερή, προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου.

Η επόμενη κίνηση του Δήμου Πλατανιά είναι η δημοπράτηση από το ΝΠΔΔ για την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Αλικιανού.

Η ενημέρωση του Δήμου Πλατανιά έχει ως εξής:

Υπογραφή προγραμματικής Σύμβασης Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Πλατανιά, για την ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Βουκολιών.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης υπέγραψε την Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Νικολάου Καλογερή, προϋπολογισμού 600.000,00€ για την πλήρη ανακατασκευή του παραπάνω γηπέδου.

Το έργο είχε ενταχθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης 2019, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρου Αρναουτάκη και τη συνδρομή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κυριάκου Κώτσογλου, το οποίο θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.

Το έργο περιλαμβάνει ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με τοποθέτηση χλοοτάπητα , των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, πλήρη ανακατασκευή των κερκίδων του, ανακατασκευή αποδυτηρίων, χώρου ιατρείου και κυλικείου, διαχείριση όμβριων, αποκατάσταση περίφραξης, κλπ.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω ανακατασκευής, ο Δήμος Πλατανιά ολοκληρώνει ένα μεγάλο πρόγραμμα, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, αναβάθμισης και δημιουργίας νέων αγωνιστικών χώρων.

Θα ακολουθήσει και η δημοπράτηση από το ΝΠΔΔ του Δήμου, για την πλήρη ανακατασκευή του Σταδίου Αλικιανού.

 

karta antonis garden