Άρης Βουκολιών

Πήρε άνετα το "γειτονικό" παιχνίδι

Ο Αρης Βουκολιών δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει στο πρωινό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Τάλω, του οποίου επικράτησε με 5-0 στην κοινή τους έδρα, τον Ταυρωνίτη. Χατ τρικ ο Γεωργουσάκης, σκόραραν και οι Γιανναράκης, Χριστοδουλάκης.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ουσιαστικά ο Αρης είχε καταφέρει από το πρώτο μέρος να πάρει προβάδισμα νίκης αφού βρέθηκε μπροστά με 0-2 χάρη στα τέρματα των Γεωργουσάκη στο 19' και Γιανναράκη στο 24'.

Στην επανάληψη ο Αρης μπήκε ξανά δυνατά με στόχο να "καθαρίσει" την αναμέτρηση και το γκολ του Χριστοδουλάκη στο 48', έκρινε κάπου εκεί τα πράγματα (0-3).

Ακολούθησαν πάντως δύο ακόμα τέρματα με τον Γεωργουσάκη να ανεβάζει τη διαφορά στα τέσσερα γκολ στο 56' και τον ίδιο να... κλείνει το τελικό 6-0 στο 77'.

Διαιτητής: Μισαηλίδης
Βοηθοί: Στεφανίδου-Περδικάρη

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Καρπεράκης, Τζανακάκης, Παπαβασιλείου, Βαζαίος, Ταργατζάκης, Ντερβίση, Σκύρλας, Μαρινάκης, Χωραφάκης, Γαλανάκης, Ασβεστάς

Αρης Βουκολιών (Κυριάκος Γρηγοράκης): Καραπατάκης, Μπουρδάκης, Γαλάνης, Χαρισάκης (78' Πενταράκης), Ουρούκου, Χριστοδουλάκης, Κουτσιβός, Μπεντής (71' Τσένι), Σεϊτανίδης (65' Μπομπολάκης), Γεωργουσάκης, Γιανναράκης

 

karta antonis garden