Άρης Βουκολιών

Σκληρό καρύδι… η Παλαιόχωρα, πρόκριση στην παράταση για Άρη

Η Παλαιόχωρα "κράτησε" στο 0-0 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού τον Άρη Βουκολιών, που με δύο γκολ στην παράταση πήρε την πρόκριση (2-0) και θα συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μόλις στο 3’ με τον Στρατουδάκη, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί "καθάρισε" ο Παπιδάκης που είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα και έδωσε τη λύση στον Άρη πέντε λεπτά μετά την έναρξη της παράτασης (95’) με πλασέ. Το 2-0 σημείωσε στο 110’ με διαγώνιο σουτ ο Κοκάκης.

Διαιτητής: Μπερτάκης
Βοηθοί: Αναστασάκης-Κανελάκης

Άρης Βουκολιών (Χρήστος Παπαδογιάννης): Συροκάκης, Πατρικάκης (96’ Σουχλάκης), Στρατουδάκης, Κοκονάκης, Παπακαστρήσιος, Γανωτής, Θ. Πολένα, Βούρας (75’ Παπιδάκης), Τερεζάκης (60’ Χατζημαρινάκης), Ντούπης, Κοκάκης.

Παλαιόχωρα (Γιάννης Τσατσαρωνάκης): Ανδρουλάκης, Τσαρτσίδης, Παπαδοκωνσταντάκης (76’ Πυρώτης, 112’ Λουράκης), Θεοδωρόπουλος, Σ. Λιτσαρδάκης, Δοντσίδης, Θεοδωράκης, Βακάκης, Καστρινάκης (62’ Ζαϊμίδης), Ζαχαριουδάκης.

 

karta antonis garden