Άρης Βουκολιών

Άρης Β. - Παλαιόχωρα 6-1

lika-me-daaox

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε την Α' Φάση του Πρωταθλήματος ο Άρης Βουκολιών ο οποίος σημείωσε την έννατη νίκη του με 6-1 επί της Παλαιόχωρας.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους καθώς μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παντελάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βακαλουνάκης σημείωσε το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 60' ο Καβακόπουλος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 και λίγα λεπτά αργότερα ο Κουλούρης μειώσε σε 3-1. 

Στο 73' ο Παπαδάκης έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και στο 78' ο Βακαλουνάκης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο Παπαδάκης στο 82'.

Άρης Β.: Καμπάκης, Χαρισάκης (62' Παπακαστρίσιος), Καβακόπουλος, Νταγκουνάκης, Καραγιαννάκης, Μαυρεδάκης, Περράκης (65' Παπαδάκης), Βακαλουνάκης, Καβρουλάκης (65' Παπιδάκης), Χατζημαρινάκης, Παντελάκης

Παλαιόχωρα: Γουνάκης, Θεοδωρακόπουλος, Κοντάκης, Καστρινάκης, Κουλούρης, Λιτσαρδάκης, Σημαντηράς (62' Μανουσάκης), Μηνάς, Λειβαδίτης, Δημητρουλάκης, Λουγιάκης

 

karta antonis garden