Άρης Βουκολιών

ΔΑΑΟΧ-Άρης Βουκ. 2-3 (photos)

daaox-aris agnagnme

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο ΔΑΑΟΧ βρέθηκε κοντά στην έκπληξη και στο να γίνει η πρώτη ομάδα που θα υποχρέωνε σε αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα τον Άρη, αλλά η ομάδα των Βουκολιών τελικά επικράτησε με 3-2, στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων, κάνοντας το "7 στα 7".

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΔΑΑΟΧ-Άρης Βουκολιών

Μόλις στο 4' οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Ράντεβ από σέντρα του Παπασηφάκη. Η "απάντηση" του Άρη ήρθε στο 25' με τον Λίκα, για να γίνει το 1-2 στο 49' με τον Τζαγκαράκη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ράντεβ με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 2-2, αλλά την τελευταία λέξη την "είπε" ο Βακαλουνάκης, που σκόραρε με σουτ στο 85', έπειτα από σέντρα του Λίκα.

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Αποστολάκης-Τσαπαρίδης

Δ.Α.Α.Ο.Χ. (Μάριος Σεργάκης): Ρωμανιάς, Γεωργανάς, Κουτουλάκης, Ψαρουδάκης (81' Κουκουράκης), Φρονιμάκης, Μπολανάκης, Κιουρτσίδης, Στεφάτος (46' Περβολαράκης), Α. Παπαδάκης (89' Σπαθαράκης), Παπασηφάκης, Ράντεβ.

Άρης Βουκολιών (Πέτρος Γιανναράκης): Καμπάκης, Παπακαστρήσιος, Μιφτάρι (60' Χατζημαρινάκης), Παπαιδάκης, Νταγκουνάκης, Τζαγκαράκης, Παπαδάκης (80' Πατελάκης), Μαυρεδάκης (68' Καβακόπουλος), Βακαλουνάκης, Ανιάνγκμε, Λίκα.

 

Λ.Αντ.

karta antonis garden