Άρης: Στα 3-5 Πηγάδια το 1ο στάδιο της προετοιμασίας

Super League 1 12 Ιουνίου 2021, 21:29

Την προσεχή Τρίτη (15/06) έχει προγραμματισθεί η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη για τη νέα σεζόν, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας το διάστημα 19-26 Ιουνίου.

Το δελτίο τύπου των “κιτρίνων” αναφέρει σχετικά:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την “πρώτη” της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει. Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (15/06) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από το πρωί της ίδιας μέρας οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ξεκινήσουν να περνούν από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Μέχρι την άλλη Παρασκευή (18/06) οι προπονήσεις θα γίνονται στο “Δασυγένειο”. Το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του Άρη, που θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα καταλύσει για μία ακόμη χρονιά στο ξενοδοχείο “Naoussa Mountain Resort” στην τοποθεσία Άγιος Παύλος.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad