Άρης σε Παλαιόχωρα: Έχουμε ήδη απαντήσει με την άψογη φιλοξενία μας

Παλαιόχωρα Άρης Σούδας | 20 Δεκεμβρίου 2016, 13:24

Τη δική του απάντηση σε όσα καταγγέλλει η Παλαιόχωρα και ο συνεργάτης του Βασίλη Παπαδάκη στην τεχνική ηγεσία, Γιώργος Ζερβουδάκης, δίνει ο Άρης Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του λιμανιού χαρακτηριστικά αναφέρει ότι έχει δώσει την απάντησή της με την άψογη φιλοξενία που παρείχε σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές της Παλαιόχωρας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Η ανακοίνωση-απάντηση του Άρη:

Αναφορικά με την ανακοίνωση του Α.Ο. Παλαιόχωρας, σχετικά με τα όσα κατά τα λεγόμενά τους διαδραματίσθηκαν στον νικηφόρο Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ομάδα τους, έχουμε ήδη απαντήσει με την άψογη φιλοξενία μα προς τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές του φιλοξενούμενου σωματείου, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Σχετικά με το αναφερθέν περιστατικό και το στιγμιαίο ξέσπασμα του πρώην αρχηγού της ομάδας μας εναντίον του βοηθού προπονητή της Παλαιόχωρας κου Ζερβουδάκη, θέλουμε να αναφέρουμε ότι το σωματείο μας που ξέρει να αναγνωρίζει και να τιμά την προσφορά πολλάκις έχει βραβεύσει προπονητές και ποδοσφαιριστές οι οποίοι πραγματικά «έδωσαν την ψυχή τους» και τίμησαν τη φανέλα του, όταν αυτοί επέστρεψαν ως αντίπαλοι στο γήπεδο της Σούδας. Σ’ αυτούς βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος από τη στιγμή που έφυγε από τη Σούδα δεν έχει σταματήσει να καταφέρεται να δυσφημεί το σωματείο μας με λόγια αλλά και με έργα όταν βρέθηκε αντίπαλός του ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής. Παρ’ όλα αυτά η Διοίκηση του σωματείου μας δεν ασχολείται μαζί του εκδίδοντας ανακοινώσεις ούτε «προσχεδιάζει» κινήσεις εναντίον του, καθόσον μας είναι παντελώς αδιάφορος.

Εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε μία άψογη συνεργασία με τα σωματεία του νομού και αυτό ευελπιστούμε και με το σωματείο της Παλαιόχωρας.

Εκ του Δ.Σ. 

 

Estrella