Άρης: Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Football League 3 Απριλίου 2017, 20:35

Η εξωαγωνιστική κόντρα μεταξύ Άρη και Λαμίας με φόντο την 2η θέση συνεχίζεται. Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν στην ανακοίνωση της Λαμίας για την διαιτησία του αγώνα με την Καλλιθέα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι “κίτρινοι”. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε από μερίδα των ΜΜΕ πως ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας, από την οποία, όλως τυχαίως (;;;), προέρχεται ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Καλλιθέα – Λαμία, κ. Φλωράκης.

Έτσι, φυσικά, εξηγείται και γιατί ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, κ. Τσαμούρης, είναι… “κόσμημα”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λαμίας. Τελικά, η διαπλοκή ζει και βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Η ΠΑΕ Άρης θέλει να πιστεύει ότι η ΚΕΔ αγνοούσε την παραπάνω… λεπτομέρεια. Ότι δηλαδή, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας, στην οποία ανήκει ο κ. Φλωράκης, ο μοναδικός Έλληνας που ΔΕΝ ΕΙΔΕ την αλλοίωση αποτελέσματος στο “Ελ Πάσο”.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν η ΚΕΔ το γνώριζε, τότε είναι συνυπεύθυνη στο “έγκλημα”.

Επειδή, η ΠΑΕ Άρης πιστεύει ότι η ΚΕΔ δεν γνώριζε την παραπάνω… λεπτομέρεια, καλεί τα μέλη της Επιτροπής να διερευνήσουν την υπόθεση άμεσα και να πράξουν τα δέοντα. Διότι κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα…

Επίσης, ζητάμε από την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη, να ερευνήσουν την παραπάνω υπόθεση και να παρέμβουν.

Διότι θα το ξαναπούμε: Εξυγίανση ακούμε, αλλά εξυγίανση δεν βλέπουμε. Απεναντίας, βλέπουμε ύποπτα παιχνίδια υπό την ανοχή των θεσμικών οργάνων.

Και “η γυναίκα του Καίσαρα εκτός από το να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται κιόλας…”

Μετά -και- τις σημερινές αποκαλύψεις, η ΠΑΕ Άρης θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.

Είμαστε υποψιασμένοι για το τι “μαγειρεύουν” κάποιοι, καθώς οδεύουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος…»

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards