Αρης Αβάτου: Eμείς το πιστεύαμε, όλοι μαζί το καταφέραμε…

Κύπελλο Ελλάδος | 17 Σεπτεμβρίου 2018, 17:17

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Αρη Αβάτου μετά την πρόκριση επί του Πλατανιά. «Eμείς το πιστεύαμε, όλοι μαζί το καταφέραμε», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η οποία απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αλλωστε, η εντυπωσιακή παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο ματς με τον Πλατανιά είναι το σημείο αναφοράς από αυτό το παιχνίδι, καθώς περί τα 2500 άτομα(!) βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Α.Ο. Ξάνθης. Η ουσία είναι ότι στο Αβατο καταγράφεται ενθουσιασμός για την πρόκριση, καθώς σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook σημειώνονται τα εξής:

«Eμείς το πιστεύαμε, όλοι μαζί το καταφέραμε.

Ποτέ δεν αισθανθήκαμε μόνοι αφού στην προσπάθεια αυτή είχαμε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία από την άκρη της Θράκης μας από όπου μας έρχονται συγχαρητήριες ανακοινώσεις μέχρι και την Ανατολική Μακεδονία κύρια, αλλά και όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα καθώς και μετανάστες πατριώτες μας του εξωτερικού.

Σας διαβεβαιώνουμε όλους σας ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί από Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνικό μας επιτελείο έτσι ώστε όλους εσάς να σας κάνουμε υπερήφανους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης που υπηρετείται, καθώς και την ανάδειξη της περιοχή μας ακόμη πιο πολύ.

Την ποδοσφαιρομάνα Ξάνθη που πάντα μέσα στα σπλάχνα της κρύβει ταλέντα και παιδιά με όρεξη για τον αθλητισμό.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ».

Estrella
Papantonakis Cards