Αργεντινός κεντρικός αμυντικός σε Καλλιθέα

Super League 2 9 Σεπτεμβρίου 2023, 10:30

Μία ακόμη προσθήκη για την περαιτέρω… θωράκιση της αμυντικής της γραμμής πραγματοποίηση η Καλλιθέα.

/Bella Pizza

Στην αθηναϊκή ομάδα εντάχθηκε ο Νικολάς Μαρότα, ο οποίος συνοδευόταν από τον εκπρόσωπό του στην Ελλάδα, Φαμπρίτσιο Πότσι. Ο 26χρονος Αργεντινός έχει αγωνιστεί στη χώρα του και ακόμη στα πρωταθλήματα Κολομβίας, Βολιβίας και Περού.

Η ανακοίνωση:

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου σέντερ μπακ Nicolás Marotta με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο σκληροτράχηλος 26χρονος Αργεντίνος έχει αγωνιστεί στις πρώτες κατηγορίες της Βολιβίας, του Περού, και πιο πρόσφατα της Κολομβίας κατά τη σεζόν 2023.

Γεννημένος στην Κόρδοβα, o Marotta αναδείχθηκε από την Talleres de Córdoba, την ομάδα της Primera División στη γενέτειρά του, και απέκτησε εμπειρία αγωνιζόμενος με την Crucero del Norte στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής.

Τη σεζόν 2019, ο Marotta υπέγραψε στην Club Aurora της πρώτης κατηγορίας της Βολιβίας, σημειώνοντας 18 συμμετοχές με ένα γκολ κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Έχοντας επιστρέψει στην Αργεντινή με την Boca Unidos, ο Marotta στη συνέχεια μετέβη στο Περού και στην πρώτη κατηγορία με την Binacional, όπου κατέγραψε 39 συνολικά συμμετοχές με τέσσερα γκολ μεταξύ του δεύτερου μισού της σεζόν 2021 και της σεζόν 2022.

Ο Marotta πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2023 στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας με την Bucaramanga, σημειώνοντας 18 συμμετοχές κατά την αγωνιστική περίοδο.

Στη διάρκεια της καριέρας του στις πρώτες κατηγορίες της Βολιβίας, του Περού, και της Κολομβίας, ο Marotta αγωνίστηκε για 90 λεπτά σε 71 από τις 75 εμφανίσεις του συνολικά (σε δύο ήταν αναπληρωματικός και είχε δύο κόκκινες κάρτες).

Καλωσήρθες, Nicolás.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad