Άρεσε πάλι ο Ντιντάκ!

Πλατανιάς | 11 Μαΐου 2016, 21:46

Εκτός του Γκιοατά, ο Παράσχος είχε την ευκαιρία να "τσεκάρει" και πάλι τον Ουκρανό Πριντέτα αλλά και τον Ισπανό Ντιντάκ Ντεβέσα στο φιλικό με την Κ20, με τις δοκιμές έτσι να έφτασαν σε σύνολο τις τρεις.

Σε ό,τι αφορά τον μεσοεπιθετικό από τον Αιγινιακό, η είδηση είναι ότι έχει επιστρέψει από τη Δευτέρα στις προπονήσεις του Πλατανιά και έτσι την Τετάρτη είχε την ευκαιρία να παίξει ξανά σε αυτό το φιλικό με την Κ20 αφήνοντας εκ νέου αρκετά καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, επειδή και η δεύτερη άποψη δείχνει αρκετά καλή δεν μπορεί πια να αποκλειστεί η ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Επίσης εξακολουθεί να δοκιμάζεται και ο Βιτάλι Πριντέτα, για τον οποίο απομένει να φανεί εάν ο Παράσχος θα αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας.

Από εκεί και πέρα πάντως, η είδηση είναι η παρουσία σε αυτό το φιλικό που μάλλον είναι και το τελευταίο για φέτος για τον Πλατανιά, του Γαλλοκαμερουνέζου Γκιοατά.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Γκιοατά, Ιτούα, Σκουλουδάκης, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς, Ντεβέσα, Ανγκούλο.

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κοκκαλάς, Κάργας, Πριντέτα, Κουλιμπαλί, Βαλεριάνιος, Γκνιάτιτς, Τσιμόντζι, Ντίνας, Πάγκαλος, Γουνδουλάκης, Ράμος.

Κ20: Κασωτάκης, Σέχου, Μαραγκουδάκης, Στεφανίδης, Σταθινάκης, Μ.Ρουσάκης, Ζίκο,Παπανικολάου, Ανυφαντάκης, Γαρεφαλάκης Παπαδάκης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τσέλα, Μαθιουδάκης, Γιαννακίδης, Ε.Ρουσάκης, Καλιτσουνάκης.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad