Αρχές Γενάρη οι δύο πρώτες αγωνιστικές

Super League 1 27 Σεπτεμβρίου 2016, 18:58

Εκτός από την παρουσία του Σταύρου Κοντονή αλλά και την παράταση που υπήρξε για την Κάρτα Φιλάθλου υπήρξαν κι άλλες αποφάσεις στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ. 

Μία από αυτές έχει να κάνει με τις δύο πρώτες αγωνιστικές που έχουν αναβληθεί τον Αύγουστο με απόφαση του Σταύρου Κοντονή και το πότε θα γίνουν.

Έτσι, η 1η εξ αναβολής αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2017 οπότε και ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και η 2η όταν η χανιώτικη ομάδα φιλοξενεί την Λάρισα, παίζοντας πάλι δηλαδή στα Περβόλια και η οποία αγωνιστική προγραμματίζεται για τις 7, 8 και 9 Ιανουαρίου. 

Η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 14,15 και 16 Ιανουαρίου και η 17η αγωνιστική στις 18 και 19 Ιανουαρίου ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα του β’ γύρου.

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΗ NOVA

Οσον αφορά τα χρήματα της Nova, η Σούπερ Λιγκ θα δώσει προθεσμία στο συνδρομητικό κανάλι μέχρι την Παρασκευή για τα χρήματα που πρέπει να δώσει αλλιώς θα υπάρξουν εξώδικα. Επίσης στο ΔΣ εγκρίθηκε η καταβολή της αποζημίωσης αλληλεγγύης της UEFA (UEFA solidarity payment) για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και των τμημάτων υποδομής. 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad