Αραβίδης: Μιλάω με δύο – τρεις ομάδες

Super League 2 24 Ιουνίου 2021, 20:57

Για το επόμενο βήμα της καριέρας του μετά την Παναχαϊκή μίλησε ο Χρήστος Αραβίδης.

/Bella Pizza

Ο έμπειρος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ραδιοφωνική συχνότητα του σταθμού Metropolis 95,5. Μιλώντας στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε μεταξύ άλλων για…

Το τι κάνει σήμερα: «Έλυσα το συμβόλαιο μου με την Παναχαϊκή, έκανα καταγγελία και είμαι ελεύθερος. Μιλάω με δύο – τρεις ομάδες.»

Το αν πιστεύει ότι μπορούσε να κάνει καλύτερη καριέρα: «Μπορούσα και περισσότερο. Πολλές φορές και οι συγκυρίες τα φέρνουν διαφορετικά. Ίσως έκανα κι εγώ κάποια λάθη.»

Τις αναμνήσεις του με τον Άρη: «Πέρασα όμορφα στην πόλη. Δεν είχα πρόβλημα με την ομάδα. Το μόνο μου θέλω να πω είναι ότι δεν πήρα πολλές ευκαιρίες για να δείξω ότι μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια ομάδα όπως ο Άρης.

Ήμουν και 22 χρονών τότε. Προπονητής ήταν ο Μαζίνιο όταν ήρθα. Είχε φέρει πολλά ονόματα τότε ο Άρης. Είχα προπονητές τον Κούπερ, τον Τσιώλη, τον Μιχαλήτσο. Διατηρώ ακόμα σχέσεις με τον Κούπερ. Ο άνθρωπος εκτίμησε ότι τα έδινα όλα και έχουμε μείνει καλοί φίλοι.

Είναι άριστος επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος. Μπορεί να μην έπαιζα πολύ αλλά είχα την προσοχή του. Και όταν έχεις την προσοχή ενός τέτοιου μεγάλου προπονητή είναι πολύ σημαντικό.»

Το τατουάζ με το μήνυμα “δεν ξεχνώ” που έχει στο σώμα του: «Επειδή είμαι Ποντιακής καταγωγής κι από μαμά κι από μπαμπά, το τατουάζ είναι για τη Γενοκτονία. Το έχω κάνει από πολύ μικρός, με εκφράζει και γι’ αυτό το έκανα. Για μένα και την οικογένειά μου μου σημαίνει πολλά. Τις ρίζες μας πρέπει να τις τιμάμε.»

Το νέο πρωτάθλημα: «Βλέπω ότι έχουν κάνει κινήσεις οι ομάδες που θέλουν να είναι έτοιμες πιο γρήγορα. Στον Ολυμπιακό έχει καθυστερήσει το μεταγραφικό. Είναι σε εξέλιξη και το Euro και στη διάρκεια μίας τέτοιας διοργάνωσης, τα μεταγραφικά λίγο παγώνουν.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad