Απρόσμενο τέλος με Ταουσιάνη

Εργοτέλης | 18 Ιουνίου 2021, 18:39

Αντίθετα τελικώς απ’ ό,τι διαφαινόταν, αλλά και είχαν υπάρξει σχετικές δηλώσεις καταλήγει η υπόθεση του Γιάννη Ταουσιάνη για τον Εργοτέλη. Ο 49χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο.

/Bella Pizza

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία έρχεται κόντρα σε ό,τι μέχρι τώρα είχε φανεί, επομένως το βάρος πλέον επικεντρώνεται στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Πριν από λίγες ημέρες, άλλωστε, ο Σταύρος Λαμπράκης δήλωνε βέβαιος, αναφέροντας πως ήταν τυπικό ζήτημα, για την παραμονή του “Ταού”…

Ο Ταουσιάνης βρέθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, τον οποίο καθοδήγησε συνολικά σε 50 παιχνίδια με απολογισμό 25 νίκες, 5 ισοπαλίες και 20 ήττες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη.

Τον ευχαριστούμε για την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξε αυτά τα δυο χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης από την πλευρά του αμέσως μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιώργο Τουτζάρη όπου και επισημοποιήθηκε το “διαζύγιο” σε δήλωση του ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση τον κ. Μάγκετ Σάμυ και ιδιαίτερα τον Γιώργο Τουτζάρη για την ξεχωριστεί συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυο χρόνια, διάστημα στο οποίο έζησα στιγμές αξέχαστες. Εύχομαι ολόψυχα στον οργανισμό του Εργοτέλη και σε κάθε μέλος του ξεχωριστά τα καλύτερα».

Να σημειώσουμε ότι παρελθόν από την ομάδα μας θα αποτελέσουν και οι συνεργάτες του κ. Ταουσιάνη Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad