Απρόσμενη εξέλιξη με Λαμπίν! Δεν έρχεται στα Χανιά

Χανιά | 30 Αυγ 2016, 23:15

Μία όχι και τόσο ευχάριστη εξέλιξη σημειώνεται σχετικά με το θέμα του ερχομού στα Χανιά του Καλίλ Μουσταφά Λαμπίν, ο οποίος τελικώς θα παραμείνει στο Βέλγιο και ως εκ τούτου δεν έρχεται στον Κισσαμικό.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Κισσαμικού πληροφορήθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης ότι ο Ιβοριανός επιθετικός δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη (πριν από 4 χρόνια είχε περάσει από τον Εργοτέλη), καθώς όπως γίνεται γνωστό του έγινε πρόταση από ομάδα της Α’ κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος κι έτσι θα παραμείνει στη χώρα όπου αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερα η ομάδα η οποία αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα ήταν η Πάτρο Έισντεν, αλλά πλέον… αναβαθμίζεται συνεχίζοντας την καριέρα του σε ομάδα της Α’ κατηγορίας.

Τώρα, το θέμα είναι ότι στον Κισσαμικό ήταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη μεταγραφή, που λογικά θα ήταν και η τελευταία γι’ αυτή την περίοδο. Με το χρόνο μάλιστα να πιέζει, δημιουργείται απορία εάν στην ομάδα του Καστελίου θα στραφούν ή θα προλάβουν να στραφούν σε άλλη λύση για τη θέση του επιθετικού στις λίγες ώρες που απομένουν πλέον.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad