Αποβολή και δύο πέναλτι η ένσταση για Κατοίκο…

Χανιά | 18 Φεβ 2021, 18:32

Στα Χανιά κάνουν την αυτοκριτική τους για την αδυναμία στην παραγωγή φάσεων, ωστόσο υπάρχουν παράπονα προς τον διαιτητή, Κώστα Κατοίκο για τις αποφάσεις του στο ματς με την Παναχαϊκή.

Ουσιαστικά, η μία από τις φάσεις που έχουν “ενοχληθεί” στα Χανιά αφορά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Μουστακόπουλου για επικίνδυνο παίξιμο στο 62ο λεπτό. Η δεύτερη η οποία εκτυλίχθηκε πολύ γρήγορα ως φάση, φαίνεται όμως να υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι έχει να κάνει με το χέρι του Λαρέα στο 81ο λεπτό, που δεν υποδείχτηκε, ενώ 2 λεπτά νωρίτερα (79’) υπήρξαν διαμαρτυρίες επίσης σε ανατροπή του Ανδρέου όπου και ζητήθηκε και σε αυτή τη φάση πέναλτι.

Εκτός των άλλων και παρότι υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο, χώρια τις αλλαγές που έγιναν, εντύπωση προκάλεσε ότι ο διαιτητής αποφάσισε να υποδείξει 2 μόλις λεπτά καθυστερήσεων, ένα ζήτημα το οποίο έχουμε ήδη σημειώσει ότι έγινε “θέμα” στα Περβόλια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις φάσεις όπου “ελέγχεται” ο διαιτητής Κατοίκος και στις οποίες υπάρχουν παράπονα από τα Χανιά.

Στο 1:03:13 η 2η κίτρινη, αποβολή του Μουστακόπουλου

Στο 1:20:12 η φάση με το πέναλτι του Ανδρέου

Στο 1:22:00 το χέρι με το πέναλτι του Λαρέα

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad