Αποβλήθηκαν… και με τη βούλα Παλαιόχωρα – Αρης Ρεθύμνου

Γ' Εθνική | 20 Μαΐου 2021, 23:07

Το τυπικό μέρος που αφορά την αποβολή και με τη βούλα της Παλαιόχωρας και του Αρη Ρεθύμνου από τη Γ’ Εθνική πιστοποιήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης της κατακύρωσε τον υποβιβασμό για τις δύο ομάδες της Κρήτης, όπως επίσης και για δύο ακόμα της Γ’ Εθνικής, τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απέρριψε την ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου.

Επιβάλλει στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου απώλεια του αγώνα με τον Πανδραμαϊκό με διαφορά τερμάτων 0-3, αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Επιβάλλει στην Παλαιόχωρα απώλεια του αγώνα με τον Νέο Αστέρα Ρεθύμνου με διαφορά τερμάτων 0-3, αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Επιβάλλει στον Οπούντιο Μαρτίνου απώλεια του αγώνα με τον Φωκικό με διαφορά τερμάτων 0-3, αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Επιβάλλει στον Άρη Περιβολίων απώλεια του αγώνα με την Νεάπολη με διαφορά τερμάτων 0-3, αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad