Αποτιμάται η ήττα με στόχο την καλύτερη συνέχεια

Χανιά | 7 Νοεμβρίου 2022, 20:27

Τον απολογισμό της ήττας για το τι έφταιξε κάνουν στα Χανιά, προσπαθώντας να κοιτάξουν τη συνέχεια και ειδικότερα το παιχνίδι που ακολουθεί στην 3η αγωνιστική με αντίπαλο την Επισκοπή.  

/Bella Pizza

Οι ποδοσφαιριστές των Χανίων συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα το πρωί στο γήπεδο Περιβολίων, πραγματοποιώντας χαλάρωμα όλοι όσοι αγωνίστηκαν εναντίον της Παναχαϊκής ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στα Χανιά αποτιμούν την ήττα για το πώς ήρθε από την Παναχαϊκή, τι δε λειτούργησε σωστά και ποντάρουν στο ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα. Μάλιστα, κρίνεται ότι η διακοπή που ακολουθεί με το να έχουν τα Χανιά ρεπό, θα συμβάλλει ούτως ώστε να παρουσιαστούν πιο έτοιμα ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν στο γήπεδο του Γάλλου.

Γεγονός είναι ότι τα Χανιά δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους κόντρα στην Παναχαϊκή, δείχνοντας αδυναμία σε όλες τις γραμμές. Οι αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου σίγουρα βοήθησαν στο ν’ ανέβει αισθητά η απόδοση, αλλά και πάλι ειδικότερα μετά τη μείωση του σκορ από το γρήγορο γκολ του Ζιούλη, ουσιαστικά φάσεις δεν υπήρξαν.

Τα Χανιά θα συνεχίσουν με προπονήσεις μέχρι το Σάββατο ενώ το ρεπό της εβδομάδας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad