Αποστολόπουλος: Ο καθένας παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του

Πλατανιάς | 19 Μαρτίου 2016, 22:47

Ο Αλέξης Αποστολόπουλος, που είχε για ένα ακόμα παιχνίδι μία πολύ καλή εμφάνιση παρουσιάστηκε όπως ήταν φυσιολογικό πολύ ικανοποιημένος στις δηλώσεις του για τη νίκη του Πλατανιά στη Βέροια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε: «Παίξαμε πολλή καλή άμυνα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο και βάλαμε ένα ωραίο γκολ με τον Κώστα Μενδρινό. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Για τα καλά στοιχεία που παρουσιάζει ο Πλατανιάς: «Πιστεύω ότι έχουμε δέσει σαν ομάδα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο καθένας παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Αυτό κάναμε και σήμερα και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο θα έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει ο Πλατανιάς σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν: «Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της χρονιάς. Ξέραμε ότι θα περνάμε δύσκολα βαθμούς, αλλά είχαμε παλέψει όλα τα παιχνίδια και ειδικότερα στο δεύτερο γύρο με τις μεγάλες ομάδες πήραμε αρκετούς βαθμούς. Αυτό μας έδωσε ψυχολογία, Ο προπονητής μας, μας έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία έτσι ώστε να κερδίζουμε ει δυνατόν σε όλα τα παιχνίδια και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Estrella