Αποστολόπουλος: Ηρθε ο καινούργιος προπονητής και… γύρισε ο διακόπτης!

Χανιά | 2 Φεβρουαρίου 2017, 13:02

Η πιο επίκαιρη αυτή τη στιγμή ερώτηση στον Α.Ο. Χανιά είναι το τι... συμβαίνει και η ομάδα παρουσιάζει αυτή την αλματώδη αγωνιστική άνοδο. Δείτε την απάντηση που δίνει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος...

Μάλιστα, ο Αποστολόπουλος εξελίσσεται μέχρι τώρα σε μια πολύ σπουδαία μονάδα για τον ΑΟΧ, με γκολ και ασίστ! Είναι αυτός άλλωστε που στο ματς με τη Σπάρτη ετοιμάζει την ασίστ στο γκολ του Σταματή, αλλά και ο εκτελεστής του κόρνερ από το οποίο πάλι ο Σταματής σημειώνει το δεύτερο τέρμα για την ομάδα.

Πραγματικά, οι δηλώσεις του Αποστολόπουλου στο athlitiko παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Εχεις ένα πολύ καλό σερί εμφανίσεων ο ίδιος, με γκολ και ασίστ. Πώς το εξηγείς;

Αρχικά μπορούμε να δούμε ότι παρουσιάζει άνοδο όλη η ομάδα. Δεν είμαι μόνο εγώ, παρουσιάζουν άνοδο όλοι οι παίκτες. Αυτό οφείλεται κυρίως στον προπονητή, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα. Ολοι οι παίκτες είμαστε δεμένοι και νομίζω πως αυτό φαίνεται μες στο γήπεδο. Ο ένας βοηθάει τον άλλο προκειμένου ν’ αποδώσει το καλύτερο που μπορεί, οπότε βοηθώντας όλοι οι παίκτες τους άλλους, έτσι κι εγώ έχω βοηθηθεί.

Stamatis Apostolopoulos

Οπότε αποδίδεις στο κλίμα της ομάδας τη δική σου καλή απόδοση αυτό το διάστημα;

Σίγουρα, οφείλεται στο κλίμα της ομάδας.

Τώρα, τι… φταίει και παίζετε έτσι; Είναι απίστευτη η απόδοσή σας σε κάθε παιχνίδι! Τι… πάθατε;

Εχει γυρίσει ένας… διακόπτης με την έλευση του καινούργιου προπονητή! Μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και είμαστε και τυχεροί και έχουμε κάνει αυτά τα αποτελέσματα, οπότε όλα βαίνουν καλώς.

Ποιος είναι ο στόχος σας;

Ο στόχος είναι να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα μπορεί. Δε συζητώ το θέμα να σωθεί. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, όσο μπορούμε γιατί διαθέτουμε πολύ ποιοτικούς και καλούς παίκτες, είμαστε πολύ δεμένη ομάδα, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

AOX3

Προσωπικός σου στόχος;

Να διακριθώ κι εγώ μέσα από την ομάδα μου.

Εχεις θέσει κάποιο στόχο τερμάτων να μπορέσεις να πετύχεις;

Οχι, όχι. Δεν έχω κανένα τέτοιο στόχο. Οσο πιο ψηλά πάει η ομάδα τόσο χαρούμενος θα ‘μαι κι εγώ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Κακά τα ψέματα, η ομάδα έχει προβλήματα. Πώς τα αντιμετωπίζετε οι παίκτες από την πλευρά σας;

Ολες οι οικογένειες έχουν προβλήματα, αλλά μένουν μέσα εκεί και δεν χρειάζεται να βγει κάτι προς τα έξω. Ο,τι προβλήματα κι αν υπάρχουν τ’ αντιμετωπίζουμε με όποιον τρόπο νομίζουμε εμείς ότι είναι σωστός. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad