Αποστολόπουλος: Είμαι πολύ ενοχλημένος απ’ όσα έχουν συμβεί, λέγονται και γράφονται

Πλατανιάς | 4 Μαΐου 2017, 10:35

Δηλώσεις στο gazzetta, αλλά και σε τοπική ιστοσελίδα φιλοξενούνται από τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο ο οποίος τονίζει ότι σε λίγες μέρες θα πει πολλά περισσότερα για ό,τι τον αφορά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Πλατανιά και την ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Αποστολόπουλος είναι άφαντος ενώ εγκατέλειψε την ομάδα παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι δηλώσεις του στο gazzetta έχουν ως εξής: «Ακούγονται και λέγονται πολλά για μένα αυτές τις μέρες. Επίσης γράφονται και πολλά. Το ότι αναφέρεται κάτι ως γεγονός δεν σημαίνει ότι είναι έτσι. Αυτό που μπορώ να πω ότι σε λίγες ημέρες θα είμαι σε θέση να πω πολύ περισσότερα για την κατάστασή μου, τα όσα έγιναν και τα όσα μου… χρεώνουν. Προφανώς και είμαι πολύ ενοχλημένος απ’ όσα έχουν συμβεί, λέγονται και γράφονται».

Για την κατάθεσή του: «Βλέπω δεξιά και αριστερά και διαβάζω αλλά και ακούω πως πολλοί μιλούν με βεβαιότητα για την κατάθεσή μου. Ξέρουν τι έχω καταθέσει; Πώς με αποκαλούν ψεύτη; Πώς τα λένε αυτά χωρίς να γνωρίζουν; Αυτοί που ξέρουν το τι έχω αναφέρει στον κ. Σιμιτζόγλου είναι ο κ. Σιμιτζόγλου και εγώ. Κανένας άλλος. Σύντομα μα πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί η κατάθεσή μου και τότε πολλοί θα εκπλαγούν δυσάρεστα μετά τα όσα έχουν πει και αναφέρει. Η κατάθεσή μου θα εκπλήξει πολλούς».

Επίσης, οι δηλώσεις του Αποστολόπουλου στο zarpanews, που μεταξύ άλλων τονίζει, «μην πιστεύετε όσα διαβάζετε», είναι οι εξής:

«Δε θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο, έχω ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο μου και για το τι ισχύει και τι όχι θα το δούμε στο μέλλον. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την ομάδα (του Πλατανιά). Δεν έχω μιλήσει με κάποιον και για το τι θα γίνει και αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε».

Estrella
Auto KCS