Αποστολόπουλος: Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια…

Πλατανιάς | 25 Ιανουαρίου 2016, 23:45

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Ηρακλή έγιναν κι από τον Αλέξη Αποστολόπουλο ο οποίος τόνισε ότι ο Πλατανιάς άξιζε βάσει ευκαιριών ένα γκολ.

Οπως είπε: «Δεν μπήκαμε στην αρχή όπως θα έπρεπε στον αγώνα. Ο Ηρακλής είχε 1-2 ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και από ‘κει και πέρα ισορροπήσαμε, έχοντας κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια θα είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Βέβαια, κάποιες φορές μας έλειψε η τύχη, αλλά από ‘κει και πέρα ακόμα και ο βαθμός είναι καλός και ειδικότερα εκτός έδρας και κοιτάμε την συνέχεια».

Για το κατά πόσο βοηθάει αυτός ο βαθμός: «Το σημαντικό είναι αν δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον να μη χάσεις. Τώρα έχουμε καλή ψυχολογία, καθώς έχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, έχουμε πάρει ήδη 3 βαθμούς στο β’ γύρο και πιστεύω ότι στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Για το αν ο Πλατανιάς είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερή του κατάσταση: «Σίγουρα, αυτό το δείχνουμε και μέσα στο γήπεδο. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον Ηρακλή δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, όπως είπα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στη συνέχεια».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad