Αποστολή για παίκτες σε Ολλανδία, Βέλγιο

Πλατανιάς | 28 Απριλίου 2017, 11:48

Στην Ολλανδία και το Βέλγιο αναχωρεί την ερχόμενη Τρίτη 2 Μαΐου κλιμάκιο του Πλατανιά, αποτελούμενο από τους Κώστα Κοσμαδάκη και Νίκο Μαναρώλη, προκειμένου να "τσεκάρει" υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας των εκεί Ακαδημιών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο γενικός αρχηγός (φωτ.) και ο προπονητής της Κ20 του Πλατανιά θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν για έξι μέρες στις δύο χώρες, με σταθμούς της επίσκεψής τους να είναι οι ομάδες της PSV Αϊντχόφεν, της FC Αϊντχόφεν, της Γκενκ, της Ρόντα, στην οποία αγωνίζεται ο Γκνιάτιτς, αλλά και της Λόμελ στο Βέλγιο. Σε αυτούς τους “σταθμούς” τα δύο στελέχη της ομάδας του Πλατανιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς δουλεύουν οι Ακαδημίες, παίρνοντας μια γεύση, όταν άλλωστε θεωρούνται από τις πιο σύγχρονες σε ολόκληρο τον κόσμο.

manarolis

Μαναρώλης.

Τώρα, για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και όπως σημειώνεται σήμερα σε ρεπορτάζ των “Χανιώτικων Νέων”, Μαναρώλης και Κοσμαδάκης -που έχουν το ρόλο των υπευθύνων σκάουτινγκ στην ομάδα ενημερώνοντας άμεσα τον Παράσχο- θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν έναν επιτελικό μέσο που έχει προταθεί και έχουν συγκεντρωθεί για την περίπτωσή του πολύ καλές πληροφορίες. Σημαντικό επίσης ρόλο σημειώνεται πως διαδραματίζει πλέον ο Ογκνιεν Γκνιάτιτς, που παραμένει φίλος με τον Πλατανιά και η εκεί παρουσία του βοηθά έτσι ώστε να μπορεί ο Πλατανιάς να επιβεβαιώνει σωστές πληροφορίες για παίκτες. Αυτό που διαφαίνεται είναι πως δεν αποκλείεται μία ή περισσότερες μεταγραφές του καλοκαιριού για τον Πλατανιά να προέλθουν από την αγορά της Ολλανδίας ή του Βελγίου.

Τα δύο στελέχη του Πλατανιά θα επιστρεψουν από τις Κάτω Χώρες την Κυριακή 8 Μαΐου. 

Estrella
Auto KCS