Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα. Οριστικά εκτός ψηφοδελτίου ο Στ. Βαρουξάκης

Γενικά Θέματα - Τοπικό 12 Αυγούστου 2016, 16:37

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Στέλιος Βαρουξάκης διεκδικώντας να τεθεί υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων δεν απέφεραν αποτέλεσμα, καθώς απορρίφθηκαν.

Ετσι, ο κ. Βαρουξάκης τίθεται οριστικά και τελεσίδικα εκτός εκλογικής μάχης, με συνέπεια να μην είναι δυνατή η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

Ο Στ. Βαρουξάκης προσπάθησε με τα ασφαλιστικά μέτρα που άσκησε να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στις εκλογές παρουσιάζοντας τα σχετικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία δικαιολογούσαν για τον ίδιο ότι είχε προχωρήσει την περασμένη εβδομάδα στην μεταβίβαση των μετοχών που διατηρεί στην ΠΑΕ Πλατανιάς έχοντας κάνει σχετική δήλωση σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και καταθέτοντας τα σχετικά έγγραφα στην ΔΟΥ Χανίων, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, αυτή η προσπάθεια δεν απέφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα στο Αστικό Δικαστήριο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Στέλιος Βαρουξάκης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και σειρά από εδώ και πέρα παίρνει η κάλπη και το αποτέλεσμα που θα αναδειχθεί μέσα από αυτή τη διαδικασία.

karta antonis garden