Απόψε το πιο κρίσιμο βράδυ – Εκτακτο Δ.Σ. στην ΠΑΕ

Πλατανιάς | 30 Οκτωβρίου 2017, 20:22

Εξαιρετικά κρίσιμο είναι το αποψινό βράδυ στον Πλατανιά, καθώς όπως επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ θα ληφθούν οι αποφάσεις βάσει των οποίων θα καθοριστεί το πώς θα προχωρήσει η ομάδα στη συνέχεια των υποχρεώσεών της. Εκ των προτέρων, τίποτε δεν μπορεί να προεξοφληθεί, πολύ δε περισσότερο ότι ο Παράσχος θα αποχωρήσει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, παράγοντες της ΠΑΕ ζήτησαν να υπάρξει έκτακτο Δ.Σ. και στο περιθώριο του αναμένεται να αναλυθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αγωνιστικά η ομάδα ενώ στη συνέχεια θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις. Ας μην αποκλειστεί η πιθανότητα, ο Πλατανιάς να παραμείνει ως έχει και τον ερχόμενο Γενάρη να γίνουν οι κινήσεις που χρειάζονται προκειμένου η ομάδα να δυναμώσει στις γραμμές που πονάει και να διεκδικήσει με πιο μεγάλες αξιώσεις την παραμονή της.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μαν. Μαθιουλάκης βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και είναι εμφανώς στενοχωρημένος με την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα. Παρ’ όλα αυτά και ο ίδιος δεν φαίνεται ακόμα να έχει αποφασίσει το πώς θα προχωρήσει εφεξής ο Πλατανιάς και αυτό πουσε κάθε περίπτωση θα επιδιώξει είναι οι αποφάσεις που θα ληφθούν να είναι αποκλειστικά για το συμφέρον του συλλόγου.

Estrella